worldmap white

Tietoa Elten

Tietoa Elten Logistic Systemsistä | Automaattiset käsittelyjärjestelmät

Yrityksesi on tekemisissä yhä suurempien määrien kanssa ja asiakkaasi odottavat tuotteitansa yhä nopeammin. Samaan aikaan kilpailu ulkomaisten tuotantoyhtiöiden kanssa on yhä kovempaa. Miten pysyt ajan edellä?

Elten Logistic Systems ei suunnittele reunalla

Tietenkin Elten kehittää jatkuvasti uusia tuotteita uusimmalla teknologialla. Pääasiakkaat, kuten Albert Heijn ja Amazon sekä paikalliset yritykset ovat valinneet Eltenin ja vuosien ajan sen ainutlaatuisen periaatteen ”harkittua yksinkertaisuutta” ansiosta.

Eltenin insinöörit käyttävät 20 000 tuntia vuodessa kehittäen yksinkertaisempia koneita. Toimitamme koneita, jotka suoriutuvat paremmin ja kestävät pidempään. Koneita, joissa on vähemmän osia, pienempi vikaantumisen riski ja alhaisempi omistajuuskustannus. Koneet, jotka suoriutuvat ja joilla on pidempi käyttöikä.

Tulos?

  • Tuotannollasi on korkein mahdollinen jatkuvuus
  • Säästät rahaa, aikaa ja tilaa varaosista
  • Asiakkaat valitsevat sinut toimitusvarmuuden ansiosta

Paras ratkaisu logistiikkaprosessiisi

Elteniltä löydät sopivan ratkaisun logistiikkaprosessiisi – etsitpä sitten standardia tai mukautettua konetta, integroitavaa itsenäistä konetta tai täydellistä valmisjärjestelmää. Elten tarjoaa jopa ratkaisuja erityisen suuriin kapasiteetteihin, pienempiin tiloihin ja muihin kuin standardeihin formaatteihin.

Täsmällinen toimitus

Elten on täyttänyt asiakkaidensa tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla vuodesta 1981. (Kansainvälisten) asiakkaiden projektitoimistona Elten työskentelee pitkäaikaisten kumppaneiden ja tavarantoimittajien, asiantuntijoiden ja vakinaisen henkilökunnan sekä joustavien työntekijöiden kanssa. Näin Elten voi skaalata tilapäisesti suurempiin projekteihin.

Sujuva asennus

Oikeat suunnitelmat takaavat sujuvan asennuksen. Laajan inventaarion ja 3D-piirrosten lisäksi Elten kutsuu sinut tutustumaan olemassa oleviin asennuksiin. Näin näet tarkalleen, miten koneet toimivat. Koneet kootaan ja testataan sitten paikan päällä. Hyväksynnän yhteydessä näet koneesi toiminnassa, jotta voit hyväksyä toimituksen turvallisesti.

Helppo käyttö

Elten toimittaa käyttövalmiit koneet ja kouluttaa käyttäjiä demonstraatioilla ja

 

 

 

 

 

 

käyttöohjeiden yhteisellä läpikäymisellä. 24/7 etätuella, yksinkertaisella tilausjärjestelmällä ja (puoli)vuosittaisella ehkäisevällä huollolla sinulle taataan koneidesi jatkuva toiminta.

Haluatko tietää, mitä Elten voi tehdä? Ota meihin yhteyttä.

Lähetä sähköposti Soita +31(0) 36 - 547 4080

Gerwin Achterberg - CEO Elten Logistic Systems B.V.

Gerwin Achterberg
Lähetä sähköposti

Hilbert Achterberg - SEO Elten Logistic Systems

Hilbert Achterberg
Lähetä sähköposti

Arie Achterberg - CEO Elten Logistic Systems B.V.

Arie Achterberg
Lähetä sähköposti

Uutiset
Jakelu
Worldmap
Tiedot

Haluatko tietää enemmän Eltenistä?

Leave your details, because we are happy to answer all your questions.