worldmap white

Ympäristö ja turvallisuus

Turvalliset ja kestävät koneet

Koneidemme käyttö on aina turvallista. Turvallisuus on etusijalla – työntekijöidemme tulee pystyä työskentelemään riskittä. Mottomme? Kotiin palaaminen terveenä työpäivän jälkeen.

 

Standardin noudattaminen

Suunnittelemme koneemme konedirektiivin mukaisesti Euroopan unionissa. Euroopan unionin ulkopuolella suunnittelemme kohdemaan sovellettavien lakien ja säännöksien mukaisesti.

Ulkopuolinen turvallisuuskonsultti testaa ensin jokaisen mallimme. Konsultti vastaa turvallisuusasiakirjoista, jotka sisältävät kaikki pakolliset osat, kuten riskiarviot. Tämä tarkoittaa, että koneemme noudattavat aina viimeisimpiä turvallisuusohjeita.

On myös tärkeää, että työntekijäsi tietävät, miten koneet toimivat. Siksi tarjoamme kaksi koulutuskurssia: käyttäjille ja huoltotyöntekijöille. Oikeaoppinen työskentely tekee työympäristöstä entistäkin turvallisemman.

 

Kestävä strategia

Osana strategiaamme pitää käyttökustannukset mahdollisimman alhaisina panostamme myös kestävyyteen koneitamme valmistettaessa. Tärkeimmät näkökohdat:

  1. Hollantilaista yksinkertaisuutta: saat samoja tuloksia vähemmillä liikkuvilla osilla;
  2. Kestävät, energiatehokkaat moottorit saattavat maksaa enemmän, mutta niiden huolto ja käyttö on edullisempaa;
  3. Koneiden sähköistäminen.

Eltenillä huolehdimme sekä koneistamme että maailmasta. Energiatehokkaiden moottorien käyttö on osa laajempaa kestävää lähestymistapaamme. Jätteiden lajittelulla, sähköautoilla ja LED-valaistuksella varmistamme, että yrityksemme käyttää vähemmän energiaa. Tämä on panoksemme terveempään maailmaan.

Elten Logistic Systems: 7 syytä miksi

 

Vakioratkaisut

 

Vankka muotoilu

 

Ergonominen ja turvallinen

 

Suuri kapasiteetti ja luotettavuus

 

Pitkän aikavälin visio

 

Alhaiset omistuskustannukset

 

24/7 saatavuus

Jakelu
Worldmap
Tiedot