worldmap white

Luotettavat teolliset pesuasennukset kukka-ämpäriin

Pesu

Etsitkö pesulaitteistoa, joka sisältää parhaat innovaatiot energian- ja vedenkäytön ja helppokäyttöisyyden osalta? Yhdessä maineikkaan kumppaninsa MIMASAn kanssa Elten toimittaa laadukkaita Kukkalaatikot -pesulaitteistoja. Nämä järjestelmät sopivat korkeisiin kapasiteetteihin ja täyttävät kaikki hygieniastandardit. Tietenkin asiakkaana sinulla on yksi koko järjestelmän yhteyshenkilö tukeen, varaosiin ja huoltoon.

Flower crate -pesulaitteisto: tehokas ja luotettava

Tuottavuuden parantaminen automaation avulla kuulostaa hyvältä ajatukselta. Mutta sinun on voitava luottaa siihen, että koneesi toimivat jatkuvasti. Tämän voit saavuttaa Elten Logistic Systemsin pesulaitteistolla. Näiden koneiden suunnittelussa noudatetaan harkitun yksinkertaisuuden periaatetta: mahdollisimman yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen käyttämällä mahdollisimman vähän osia ja vain korkeaa laatua.

Kustomoidut ratkaisut standardeilla komponenteilla

Elten Logistic Systems tarjoaa sopivia ratkaisuja, jotka on täysin mukautettu kuljetusvälineiden Kukkalaatikot painoon ja kokoon. Etsitkö standardia konetta tai järjestelmää, joka tarjoaa suuria kapasiteetteja? Haluatko pinota tai purkaa kuljetusvälineitä Kukkalaatikot tai ehkä molempia? Käytätkö konetta erillisenä yksikkönä vai osana kokonaista järjestelmää? Ovatko tulo- ja lähtötasot erilaiset? Tarpeistasi riippumatta Elteniltä löydät sopivan ratkaisun. Ota meihin yhteyttä ja selitämme asiaa tarkemmin.

Automaattisen pesulaitteiston edut

  • Kustannustehokas
  • Ergonominen
  • Jatkuva tuotanto
  • Luotettava
  • 24/7 tuki
  • Vankka suunnittelu: minimaalinen huolto ja pitkä käyttöikä
  • Alhainen energiankulutus

Yritykset, kuten Albert Heijn ja Amazon, sekä paikalliset yritykset, ovat jo lisänneet tuotteliaisuuttaan Elten Logistic Systemsin koneiden avulla. Onko sinun yrityksesi seuraavana? Ota meihin yhteyttä.

Valitse toinen laitteisto Ota yhteyttä

Kapasiteetti

Yli 3500 kukkalaatikkoa tunnissa

Materiaali

Jauhemaalaus tai ruostumaton teräs

Sertifiointi

CE / UL / CSA

Toimitus

Vakio tai räätälöity

Projektit
Uutiset

Elten Logistic Systems: 7 syytä miksi

 

Vakioratkaisut

 

Vankka muotoilu

 

Ergonominen ja turvallinen

 

Suuri kapasiteetti ja luotettavuus

 

Pitkän aikavälin visio

 

Alhaiset omistuskustannukset

 

24/7 saatavuus

Haluatko lisätietoja? Ota meihin yhteyttä
Jakelu
Worldmap
Tiedot

Haluatko tietää enemmän Eltenistä?

Leave your details, because we are happy to answer all your questions.