worldmap white

Elten Logistic Systems ilmoittaa laajentumisesta naapurirakennuksen hankinnalla, kolminkertaistaen lattiapinta-alansa

Elten Logistic Systems ilmoittaa laajentumisesta naapurirakennuksen hankinnalla, kolminkertaistaen lattiapinta-alansa

Merkittävä laajentuminen aloittaa uuden luvun Elten Logistic Systemsille

Merkittävässä siirrossa, joka merkitsee uutta lukua sen historiassa, Elten Logistic Systems on ilmoittanut hankkivansa viereisen rakennuksen nykyisen sijaintinsa vierestä. Tämä laajennus on tarkoitus kolminkertaistaa yrityksen lattiapinta-ala, mikä osoittaa merkittävän loikan sen kyvyissä ja palveluissa varastoinnin ja lentokenttäsektorilla.

Markkina-aseman ja toimintojen vahvistaminen

Elten Logistic Systems, näkyvä toimija näillä aloilla, näkee tämän hankinnan ratkaisevana askeleena markkina-asemansa vahvistamisessa. Laajentuminen edustaa paitsi kasvua, myös strategista toimintojensa konsolidointia. Uusi rakennus tuo kaikki Elten Logistic Systemsin osastot saman katon alle, edistäen suurempaa synergiaa ja tehokkuutta.

Osastojen yhdistäminen tehostetun tehokkuuden saavuttamiseksi

Logistiikan, työpajan, palvelun ja asianomaisten toimistojen integrointi tähän laajennettuun tilaan odotetaan virtaviivaistavan Elten Logistic Systemsin toimintoja, parantaen kykyään palvella arvokkaita asiakkaitaan tehokkaammin. Osastojen yhdistämistä pidetään avaintekijänä sisäisen viestinnän ja palvelujen kokonaistoimituksen parantamisessa.

Innostus ja tulevaisuudennäkymät

Lisätty video, joka esittelee tyhjän uuden sijainnin, on herättänyt innostusta sidosryhmien ja työntekijöiden keskuudessa. Tilava ja hyvällä paikalla oleva rakennus lupaa valoisan tulevaisuuden Elten Logistic Systemsille, mahdollistaen suurempien projektien käsittelyn ja dynaamisemman reagoinnin varastoinnin ja lentokenttäsektorin kysyntään.

Katse eteenpäin: Kasvu ja innovaatio

Yrityksen aloittaessa tämän jännittävän matkan, keskittyminen pysyy markkina-aseman vahvistamisessa ja palvelutarjonnan parantamisessa. Uuden rakennuksen hankinta ei ole vain fyysinen laajennus, vaan todistus Elten Logistic Systemsin visiosta edetä ja kasvaa asiakkaidensa rinnalla jatkuvasti kehittyvillä markkinoilla.

Mikä tulee muuttumaan?

Kun siirrymme tähän uuteen sijaintiin, toimittajat ja asiakkaat saavat päivityksen muuttuneesta tilanteesta hyvissä ajoin ennen muuttoa heidän yhteyshenkilönsä kautta Elten Logistic Systemsissa.

Yleiskatsaus

Tuotteet ja ratkaisut

Lisätietoja tuotteistamme ja ratkaisuistamme.

Näytä

Elten Logistic Systems: 7 syytä miksi

 

Vakioratkaisut

 

Vankka muotoilu

 

Ergonominen ja turvallinen

 

Suuri kapasiteetti ja luotettavuus

 

Pitkän aikavälin visio

 

Alhaiset omistuskustannukset

 

24/7 saatavuus

Jakelu
Worldmap
Tiedot

Haluatko tietää enemmän Eltenistä?

Leave your details, because we are happy to answer all your questions.